Categories: Смартфони

Головна причина, чому ми не рекомендуємо купувати Samsung Galaxy S10

Share

Однією з найбільш обговорюваних тем сьогоднішнього дня став смартфон Samsung Galaxy S10, який доступний для покупки на офіційному сайті в рамках попереднього замовлення. Його продажі стартують по всьому світу 8 березня 2019 року, а зараз багато людей думають над тим, щоб його собі купити, адже на перший погляд здається, що даний телефон є просто ідеальним в усіх відношеннях, з огляду на те, що він отримав топове технічне оснащення, новітнє програмне забезпечення і підтримку найсучасніших технологій.

Проте, купувати Samsung Galaxy S10 абсолютно точно не варто, принаймні в найближчі кілька місяців. Головна причина, яка розбиває всі достоїнства, полягає в ціні. За найдешевшу модель доведеться викласти 25 000 гривень, але її купувати абсолютно точно немає сенсу. Вона володіє лише подвійною основною камерою, плоским екраном, а також, що найгірше, сканером відбитків пальців не в екрані, а збоку. За таку суму грошей таке просто неприпустимо, і всі повинні це розуміти.

Якщо ж покупець хоче купити собі повноцінний флагман, оснащений сканером в екрані і потрійний камерою, йому потрібно заплатити всі 30 000 гривень, віддавши таку суму грошей за повноцінну модель з інтегрований в дисплей ультразвуковим сканером відбитків пальців і зігнутим з бічних сторін Super AMOLED-екраном. Модель з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті продають саме за таку суму грошей, а ось якщо потрібен більший дисплей і подвійна фронтальна камера, то доведеться купувати модель Galaxy S10 + за 40 000 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Людям, які хочуть користуватися найкращим смартфоном на ринку Android, пропонують Samsung Galaxy S10 + в керамічному корпусі з 12 ГБ оперативної і 1 ТБ постійної пам’яті, а викласти за такий апарат доведеться більше 50 000 гривень, тобто просто величезну суму грошей. Звичайно, флагман південнокорейський корпорації дуже навіть хороший, але він і близько не коштує тих грошей, які за нього просять. Набагато раціональніше і правильніше почекати кілька місяців, поки цінник не впаде на 30 – 40%, або ж зробити вибір на користь продукції інших брендів.

Віддавати за новий флагман Samsung стільки грошей, скільки вона за нього просить, марна трата грошей, яка, по суті, не підкріплена навіть якісним програмним забезпеченням в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024