Опубліковані якісні офіційні рендери пентакамерного смартфона Nokia 9 PureView

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
 Ми вже знаємо, що найяскравішою новинкою HMD Global на нинішній виставці MWC 2019 стане флагманська модель Nokia 9 PureView. Вона, можливо, не вразить своєю швидкодією (все-таки платформа Snapdragon 845 не дозволяє їй змагатися з флагманами нової хвилі), зате увагу публіки буде забезпечено за рахунок іншої особливості — основної камери, представленої системою з п’яти датчиків і об’єктивів. Докладні характеристики моделі поки залишені за кадром витоку, чого не сказати про офіційні рендерах моделі, які вперше демонструються у настільки високій якості.
Опубликованы официальные рендеры «пентакамерного» смартфона Nokia 9 PureView в высоком разрешении
Опубликованы официальные рендеры «пентакамерного» смартфона Nokia 9 PureView в высоком разрешении

Мережевий інформатор, який опублікував знімки, повідомляє, що крім Nokia 9 PureView HMD Global представить ще три нові моделі, але вже простіше. Це будуть Nokia 4.2 (в чорному і рожевому кольорах), Nokia 3.2 (в чорному і сріблястому) і Nokia 1 Plus (в синьому, чорному і червоному).

Опубликованы официальные рендеры «пентакамерного» смартфона Nokia 9 PureView в высоком разрешенииЗагалом, програма HMD Global на MWC 2019 буде насиченою, має бути багато всього цікавого. Нагадаємо, офіційний захід компанії, приурочений до виставки, запланований на 24 лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.