Categories: Смартфони

Як дивитися презентацію Samsung Galaxy S10

Share

Вже сьогодні, 20 лютого 2019 року, відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, який вийде на ринок в трьох версіях, що відрізняються один від одного зовнішнім виглядом, технічним оснащенням, а також частково програмним забезпеченням. Уже зараз відомо про те, що всі три новинки прямо «з коробки» працюватимуть на базі операційної системи Android 9.0 Pie у вигляді фірмової прошивки One UI, а за рахунок вбудованого в них чіпа NFC все користувачі зможуть використовувати платіжну систему Samsung Pay.

В даний час багато людей задаються питанням про те, як дивитися презентацію Samsung Galaxy S10, адже ця подія принесе разом з собою також нові смарт-годинники, нові бездротові навушники і унікальний за своєю суттю портативний акумулятор на 10 000 мАг з підтримкою технології Qi. Насправді, все дуже просто. Щоб в числі перших побачити новинку не потрібно їхати в Сан-Франциско, де відбудеться презентація. Досить зайти на офіційний сайт південнокорейської корпорації в потрібний час, перейшовши на сторінку samsung.com .

Офіційна презентація Samsung Galaxy S10 відбудеться в Україні в 21:00 за київським часом, тобто ввечері. Весь захід триватиме 1 – 2 години, тому лягти спати комусь доведеться пізно, а це неділя – робочий день. Дивитися презентацію нового флагмана південнокорейської корпорації можна з будь-яких пристроїв, в тому числі зі смартфонів, планшетів, комп’ютерів, телеприставок, телевізорів та інших гаджетів. Головне, щоб браузер підтримував технологію HTML5, а підтримка такої зараз реалізована в усьому програмному забезпеченні для веб-серфінгу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже відомо, що базова версія Samsung Galaxy S10 обійдеться покупцям в Україні в 25 – 30 тис. гривень, тобто саме стільки грошей виробник попросить за найдешевший флагман, який отримає сканер відбитків пальців в бічній кнопці, плоский екран і подвійну основну камеру. Більш просунуті і технічно сучасні моделі коштувати будуть відчутно більше , але саме їх варто купувати, якщо хтось планує придбати даний флагман. Відразу після анонса на новинки почнуть збирати попередні замовлення, які можна буде відразу ж оплатити і отримати разом з телефоном цінний приз – бездротові навушники Galaxy Buds. Офіційний старт продажів намічений на 8 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024