Флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 не буде «фарбувати» немовлят і чоловіків під дорослих і блондинок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нова порція подробиць про флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 розсекречена президентом компанії Xiaomi Бін Ліном (Bin Lin) в соціальній мережі Weibo. Топ-менеджер розповів про функції поліпшення фото в смартфоні.

В Xiaomi Mi 9 додані нові алгоритми «бьютификації». Один з них визначає вік об’єкта на фотографії. Він здатний зрозуміти, що на знімку дитина і налаштувати освітлення і кольору так, щоб дитяча шкіра виглядала правильно, а не як у дорослих. Навіть якщо дитина на фото знята разом із батьками.

Флагманский смартфон Xiaomi Mi 9 не будет «красить» младенцев и мужчин под взрослых и блондинок

Результат поліпшення фото буде залежати від статі об’єктів, так що змішане фото з чоловіками і жінками не буде виглядати дивно після обробки за замовчуванням.

Флагманский смартфон Xiaomi Mi 9 не будет «красить» младенцев и мужчин под взрослых и блондинок

Також в смартфоні закладена розумна «струнка» функція спеціально для дівчат і жінок. Дівчата зможуть прямо на смартфоні зробити себе на фото витонченіше і надати фігурі вид «пісочного годинника», недосяжний для багатьох. Функція включає розумну «підтяжку обличчя, стегон і литок, прояв талії, збільшення грудей, різні поліпшення шкіри і пози. Причому будуть враховуватися різні типи частин тіла, наприклад, ніг, конкретна поза тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повноцінний анонс Xiaomi Mi 9 призначений на 20 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.