Xiaomi Mi A2 продають за неймовірно низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На старті продажів купити цей смартфон середнього рівня пропонували за 8-9 тис. грн., тобто по досить високій ціні, дозволити собі віддати яку можуть далеко не всі бажаючі. На щастя, з тих самих пір ситуація в корені змінилася, хоча пройшло всього кілька місяців. Тепер купити Xiaomi Mi A2 можна в два рази дешевше, ніж раніше, тому як десятки магазинів продають його за 5-6 тис. грн.. На вибір пропонують чорне, блакитне і золотисте колірне рішення.

Смартфон Xiaomi Mi A2 оснащений 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 512, 4 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, подвійною основною (12 Мп + 20 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C для зарядки і підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг, причому з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

В іншому, мобільний пристрій може похвалитися модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, а також ІЧ-портом для управління побутовою технікою та електронікою. Габарити металевого корпусу телефону складають 158,7 x 75,4 x 7.3 мм, тоді як важить він всього 166 грамів. Смартфон здатний одночасно працювати з двома SIM-картами, володіючи при цьому підтримкою мереж всіх трьох поколінь, тобто 2G, 3G і 4G. Він входить в модельний ряд Android One від Google, а працює на оригінальній нативной ОС Android 9.0 Pie. Придбати смартфон можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.