Стала відома дата анонса Xiaomi Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після низки витоків і домислів Xiaomi поклала край численним чуткам про дату релізу флагманського смартфона Mi9. Компанія не тільки озвучила дату майбутнього заходу, а й розкрила незвичайне кодове ім’я майбутньої новинки.

Стала відома дата анонса Xiaomi Mi9

На офіційній сторінці Xiaomi в Weibo з’явився постер із датою анонса флагманського смартфона Mi9 під кодовим ім’ям Battle Angel ( «Бойовий ангел»). Вибір оригінальної назви прокоментував у своєму Twitter-блозі генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь. За його словами, смартфон уособлює боротьбу: за віру в переконання інженерів, технічна досконалість продуктів компанії, і в кінцевому підсумку – за цінності споживача.

Презентація новинки пройде 20 лютого в Китаї. Трохи пізніше компанія завантажила в мережу ще один тизер, на якому китайський співак Рой Ван тримає гаджет в руці, демонструючи потрійну основну камеру гаджета. Задня панель пристрою прихована чохлом без прорізи для сканера відбитків пальців. Це підтверджує його подекранное розташування, на яке вказував і попередній промо-постер, опублікований в кінці січня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стала відома дата анонса Xiaomi Mi9

Специфікацій апарату компанія поки не озвучувала. За наявною інформацією, Xiaomi Mi9 отримає топовий процесор Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті і акумулятор на 3500 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0.

Діагональ AMOLED-дисплея з роздільною здатністю Full HD +, співвідношенням сторін 19: 9 і каплевидним вирізом під селф-камеру складе 6,4 дюйма. Основна камера буде складатися з сенсорів на 48 Мп (Sony IMX586) і 12 Мп і допоміжного ToF-модуля, дозвіл Фронталки складе 24 Мп.

Ціна і детальні технічні характеристики Xiaomi Mi9 будуть озвучені на презентації.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.