Дочекалися: глобальна версія Redmi Note 7 з’явиться в лютому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку поточного року новостворена компанія Redmi від Xiaomi провела презентацію свого першого смартфона, який отримав назву Redmi Note 7. На жаль, реалізація пристрою поки проходить виключно на території Китаю, однак користувачі все ж дочекалися, так як глобальна версія з’явиться вже в лютому.

На офіційній сторінці голови індійського підрозділу суббренда Ману Кумар Джейна з’явилася публікація, в якій говориться, що Redmi Note 7 дебютує в Індії 28 лютого. Він також нагадав, щоб всі бажаючі відвідали офіційну презентацію смартфона.

Для користувачів з країн СНД це теж досить хороші новини, так як індійський філія презентує міжнародну версію телефону, а не з китайської прошивкою. Крім того, якщо Redmi Note 7 вибрався за межі Китаю, то поступово він почне з’являтися і в інших державах, тим більше, що глобальна версія вже є. Не виключено, що вихід в інших регіонах анонсують вже під час презентації в Індії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, є і негативний момент: роздрібної торгівлі Redmi Note 7 не буде. Про це розповів глава Redmi і віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг. Він підкреслив, що компанія практично нічого не отримує з продажу представлених смартфонів, а деякі версії і зовсім реалізуються за собівартістю або в збиток. При цьому роздрібна торгівля вимагає певних витрат, на які Redmi поки йти не готовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.