Топ-менеджер Xiaomi знову натякає на першокласну камеру Xiaomi Mi 9

Компанія Xiaomi продовжує нагнітати галас навколо смартфона Mi 9. На цей раз ще один топ-менеджер компанії висловився з приводу майбутнього флагманського смартфона.

Раніше головний інженер Xiaomi Ван Тен Томас (Wang Teng Thomas) опублікував в соціальній мережі Weibo перше живе фото, яке було швидко видалено. Потім представник компанії Xiaomi зв’язків з громадськістю Цзоу Лонцзунь(Zou Longjun) натякнув на потрійну камеру, підкріпивши повідомлення фото зі стаканчиками з рисовим вином з святкування китайського нового року. Інтернет-користувачі запитали, як вдалося досягти такого результату, на що Лонцзунь відповів, що знімок зроблений на камерофон з потрійною камерою, імовірно Xiaomi Mi 9.

Тепер ще один топ-менеджер Xiaomi Сунь Чансюй (Sun Changxu). Вона повідомила, що під час святкування китайського нового року партнер Xiaomi відправив їй фото зроблене на Rice wine і висловила захоплення якістю знімка. Виходячи з цього, ентузіасти і шанувальники бренду зробили два висновки. По-перше, «рисове вино» — це кодова назва Xiaomi Mi 9. По-друге, його камера вражає.

Згідно з останніми даними, офіційний дебют Xiaomi Mi 9 може відбутися до кінця лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.