Categories: Смартфони

Нова прошивка MIUI 10 виводить якість фотографій на новий рівень

Share

Новітнє програмне забезпечення практично завжди є запорукою стабільної роботи, а також високої надійності, але зазвичай воно завжди працює повільніше, ніж старе. Відбувається це з тієї простої причини, що чим новіша будь-яка ОС, тим більше ресурсів процесора вона вимагає. Втім, існують і приємні винятки, одним з яких є прошивка MIUI 10 для смартфонів Xiaomi. Вона працює не тільки швидше MIUI 9 і MIUI 8, але ще і пропонує масу різних нововведень, особливо у випадку з сучасними мобільними пристроями.

Так, зокрема, китайська корпорація Xiaomi розповсюдила нову прошивку для смартфонів, яка дуже значно підвищує якість фотографій, зроблених з використанням фірмового додатка «Камера», а воно за замовчуванням вбудовано в усьому моделі. Крім того, нововведення зачіпають інтерфейс, в якому тепер є режим зйомки під назвою Night Scene Mode. Якщо його включити, телефон навчиться «бачити в темряві», що дозволить йому робити привабливі знімки навіть в умовах сильної нестачі світла.

Уже зараз нова прошивка MIUI 10, яка значно підвищує якість фотографій, доступна для завантаження і установки на смартфони Redmi Note 7, Mi 8 Lite, Mi 8 SE, Mi 8, Mi 8 EE, Mi 8 Pro, Mi Mix 2S, Mi Mix 3 і Pocophone F1, а вже незабаром її отримають багато інших моделей мобільних пристроїв, фотокамера яких є подвійною. Список таких телефонів розробники не розкривають, але майже напевно підтримка Night Scene Mode незабаром з’явиться буквально у всіх моделях, випущених на ринок в 2018 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При використанні нового режиму зйомки знімок виходить яскравим і соковитим, а кількість шумів зведено до мінімуму. До недавнього часу все це вважалося неможливим, але розробникам Google вдалося довести зворотнє. Саме вони першими створили режим Night Scene Mode для Pixel 3 і Pixel 3 XL, звідки його потім скопіювали дуже багато виробників мобільних пристроїв, в тому числі і Xiaomi. При цьому, даний режим з кожною новою прошивкою MIUI 10 поліпшується, стаючи все кращим і кращим в усіх відношеннях. Встановити апдейт можна «по повітрю» в настройках мобільних пристроях бренду, для яких він вже доступний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як безкоштовні VPN перетворюють смартфони на проксі та чому це небезпечно

    Безкоштовні VPN-програми можуть використовувати телефони користувачів з метою: збирати дані і паролі, зламувати акаунти і…

    28.04.2024

    Власників RTX 4090 чекають погані новини

    RTX 4090 від Nvidia залишається безперечним найпотужнішим графічним процесором на ринку, незважаючи на те, що…

    28.04.2024

    Українських біженців “заманюють” грошовою допомогою: нова шахрайська схема

    Шахраї розсилають SMS та Telegram-повідомлення від імені УВКБ ООН та ЮНІСЕФ у Словаччині, інформуючи українців…

    28.04.2024

    Гіганта в галузі кібербезпеки Darktrace купили за 5 мільярдів доларів

    Лідер у сфері кібербезпеки Британії Darktrace був придбаний приватною інвестиційною компанією Thoma Bravo в рамках…

    28.04.2024

    Експерти з безпеки розповіли, як захистити телефон від злому

    Витік особистої інформації може негативно вплинути на ваше соціальне та професійне життя. Тому, навіть якщо…

    28.04.2024

    Apple випустить iPhone з новими функціями ШІ

    Apple відновила переговори з OpenAI про використання технології штучного інтелекту (ШІ) для розробки нових функцій…

    28.04.2024