Смартфони iPhone наступного покоління будуть поставлятися зы слабким зарядним пристроєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поточне покоління смартфонів Apple, як і попереднє, підтримує технологію швидкої зарядки. Однак навіть з неймовірно дорогим iPhone XS Max, який на деяких ринках може доходити ціни до 2000 доларів (54000 грн.), в комплекті йде звичайний зарядний пристрій на 5 Вт. Само собою, з таким ЗП нові iPhone є аутсайдерами за часом зарядки.

А що б змогли користуватися функцією, яка є в нових iPhone, вам потрібно докупити ще досить дорогий зарядний пристрій від MacBook, який до того ж великий і важкий.

Здавалося б, поточні проблеми Apple вже призвели до того, що компанія переглядає свою цінову політику в ряді країн. На цьому тлі можна було б припустити, що і більш дрібні питання, що стосуються завищених цін і жадібності, Apple вирішить.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але джерело стверджує, що з новими iPhone, які вийдуть восени, буде поставлятися все такий же зарядний пристрій потужністю 5 Вт. Звичайно, ці дані ще належить перевірити, та й часу передумати у Apple досить. Однак якщо буде саме так, навряд чи користувачі будуть цьому раді.

Джерело також говорить, що прийдешні iPhone не отримають порту USB-C і залишаться з Lightning.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.