Xiaomi обіцяє сильні камерофони в 2019 році

Близько року тому компанія Xiaomi створила окремий підрозділ, який займається розробками в області мобільної фотографії. Випущений в минулому році слайдер Xiaomi Mi Mix 3 зайняв досить високі позиції в рейтингах DxOMark, які складені за можливостями основний і фронтальної камери.

Виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun), спілкуючись з шанувальниками в соціальній мережі Weibo, торкнувся цієї теми, заявивши, що цього року шанувальників продукції компанії чекають відмінні камерофони.

За його словами, компанія вкладає величезні кошти і велику кількість часу в те, щоб поліпшити можливості камер своїх смартфонів. Істотні плоди індустрія побачить вже найближчим часом.

Нескладно здогадатися, що мова йде про флагманський смартфон Xiaomi Mi 9, на багаті можливості якого представники компанії вже натякали. Однак Лей Цзюнь зазначив, що мова йде про чисельні нововведення, які будуть реалізовані в різних смартфонах компанії, планованих до випуску в цьому році.

Нагадаємо, представивши в Xiaomi Mi Mix 3 нічний режим зйомки і запис відеороликів з частотою 960 к/с, компанія додала ці можливості в більш доступні моделі. Також Xiaomi через свій підрозділ Redmi випустила вкрай популярний Redmi Note 7 з 48-мегапіксельною камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.