Найдорожчий Samsung Galaxy S10 надходить у продаж: особливості, ціна і дата початку продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс Samsung Galaxy S10 в версії Limited Edition відбудеться 20 лютого, тобто вже через півтора тижні, проте даний смартфон топового рівня надійде в продаж пізніше, ніж всі інші моделі з цієї лінійки. На офіційному сайті виробника для регіону Філіппін з’явилися офіційні відомості про те, що найбільш дорога модель новинки стане доступна для покупки «в десятках країн» вже з 15 березня, тоді як всі інші надійдуть на полиці магазинів на тиждень раніше, тобто 8 березня.

Повідомляється, що смартфон Limited Edition з лінійки Samsung Galaxy S10 отримає цілих 12 ГБ оперативної і 1 ТБ вбудованої пам’яті. Чи варто говорити, що в даний час такими особливостями не може похвалитися жоден інший телефон на ринку. Крім цього, новинка порадує покупців потрійною основною камерою, вбудованим в дисплей ультразвуковим сканером відбитків пальців, модулем NFC для роботи з платіжною системою Samsung Pay, корпус з кераміки із захистом від води за стандартом IP68, а також топовим 8-ядерним процесором Exynos 9820.

Відомо, що коли Samsung Galaxy S10 в версії Limited Edition надійде в продаж, коштує він буде $ 1500, але такий цінник у нього буде в США і Південної Кореї, тоді як в Україні він виявиться на рівні $ 1700, а можливо і більше. Також не можна бути повністю впевненим у тому, що така модель надійде на полиці українських магазинів, адже виробник розуміє, що попиту на неї практично не буде через дуже високу вартість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.