Новий патент Xiaomi здивував користувачів

Деякий час назад на ресурсах Всесвітньої організації інтелектуальної власності китайська корпорація Xiaomi опублікувала новий патент, який здивував користувачів. Йдеться про телефон, у якого будуть повністю відсутні рамки, а отвір буде всього один – USB вхід.

На представлених схемах видно, що екран цілком займає лицьову сторону смартфона. При цьому розробники передбачили лише один порт – USB Type-C, призначений для зарядки акумулятора. Єдиний отвір буде розташовуватися в нижній частині портативного пристрою.

Як ми вже говорили у девайса будуть відсутні рамки, тому фронтальну камеру розробники можуть заховати прямо під дисплей. Напрацювання подібної технології є, проте поки нікому не вдалося реалізувати їх. Є ще один варіант – селфі-камера буде виїжджати з-під екрану. Подібна технологія вже була задіяна раніше в смартфоні Mi Mix 3.

Якщо говорити про звук, то динаміків в телефоні не буде, тому він буде виходити з самого дисплея. До слова, екран буде виглядати приголомшливо, так як його збираються зробити обтічним, тобто з вигнутими краями.

На задній частині передбачений виріз тільки для головної камери, яка отримає два модуля. Сканера відбитків пальців на корпусі немає, тому сенсор, найімовірніше, встановлять під дисплей смартфона.

На даний момент невідомо, чи стане корпорація Xiaomi випускати подібний пристрій. Однак, вона цілком може зайнятися його розробкою, адже подібні апарати користуються великим попитом. Схожі смартфони вже випускали компанії Vivi і Meizu.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.