Ні в якому разі не купуйте Samsung Galaxy S10 на страті продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже 20 лютого 2019 року відбудеться офіційна презентація смартфона Samsung Galaxy S10, який повинен вийти на ринок в трьох версіях, які відрізняються один від одного як ціною, так і безліччю інших особливостей. Продажі цього телефону топового рівня почнуться 8 березня, тобто через трохи більше ніж два тижні з моменту анонса. У цей самий день купити новинку зможуть жителі Європи, України, а також величезної кількості інших країн світу. Базова версія з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті буде коштувати від 25 000 гривень, тобто цінник виявиться явно не бюджетним.

Хоч південнокорейська корпорація і обіцяє подарувати цінні подарунки тим, хто купить новинку, але її не варто купувати. Пов’язано це з тим, що Samsung Galaxy S10 швидко впадуть в ціні, ставши щонайменше на 20 – 25% дешевше вже через місяць з моменту своєї появи на полицях магазинів. Так, наприклад, якщо 8 березня 2019 року купити цей апарат можна буде за 25 – 30 тис. гривень, то вже через кілька тижнів або місяців він обійдеться в набагато більш скромну суму грошей, а саме – приблизно в 20 – 25 тис. гривень.

Цілком собі очевидно, що в цілях економії грошей ні в якому разі не можна купувати Samsung Galaxy S10 на старті продажів, тому як це марна переплата грошей. Звичайно, за завищеною ціною офіційні торгові точки в Україні будуть продавати цей смартфон досить довго, але на «сірому» ринку його вдасться купити набагато дешевше майже відразу після початку продажів. Цінники на мобільний пристрій під флагманської версії з 12 ГБ оперативної і 1 ТБ вбудованої пам’яті будуть доходити до 60 тис. гривень, тому очікування протягом якогось періоду часу після початку продажів дозволить заощадити величезну суму грошей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Те, як швидко Samsung Galaxy S10 впаде в ціні, безпосередньо залежить від попиту не нього. Він в Україні через високу ціну навряд чи виявиться високим, а значить магазинах доведеться щодня робити флагман дешевшим і дешевшим, адже існує ще й сильна конкуренція на ринку. Головне розуміти і враховувати, що при покупці даного телефону на «сірому» ринку на нього не буде діяти офіційна гарантія, а чи варто за неї переплачувати значну суму грошей – особиста справа кожного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.