Тестування прошивки Android 8.1 Oreo для Nokia 2 завершено

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global раніше пообіцяла оперативно оновлювати усі свої смартфони Nokia до актуальних версій Android. З усіх випущених смартфонів тільки Nokia 2 досі не оновили до восьмої версії Android.

Смартфон Nokia 2 з коробки працював під управлінням операційної системи Android 7.0 Nougat. Навесні минулого року було обіцяно, що влітку 2018 він отримає Android 8.0 Oreo, а пізніше його оновлять і до Android 9.0 Pie.

Нещодавно розробники розповіли про те, що Nokia 2 вийшов до того моменту, як HMD Global почала підтримувати програму Android Go. Встановити на нього спрощену версію Android Go просто неможливо, тому користувачам озвучили два варіанти: залишатися на Android 7.0 Nougat або оновитися до восьмої версії Android, але бути готовими до того, що смартфон може працювати з пригальмовуваннями через наявність всього 1 ГБ ОЗУ і 8 ГБ флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер же з’явилася інформація про те, що процес тестування офіційно завершено. Крім того, користувачам запропонують встановити не Android 8.0 Oreo, а Android 8.1 Oreo. Користувачі отримали лист від HMD Global, в якому компанія дякує всім за участь в бета-тесті, а також підтверджує, що посилання для скачування нової прошивки буде опубліковане найближчим часом.

Смартфон був випущений в жовтні 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.