Sony Xperia XA3 з незвичайним дизайном засвітився на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише через декілька днів після появи в мережі рендерів ще не анонсованого Sony Xperia XA3 смартфон помітили на відео у тайванського блогера. Ролик тут же був видалений, але, як відомо, інтернет все пам’ятає. Нарізка скріншотів розлетілася по світу, дозволяючи розглянути новинку з вельми незвичайним дизайном.

На скріншотах видно, що Sony Xperia XA3 дійсно буде виглядати, як на недавніх рендерах. Смартфон отримає витягнуту форму з досить нетиповим співвідношенням сторін дисплея 21:9. За наявною інформацією, Sony називає таке рішення CinemaWide. Нижня і бічні рамки будуть мінімальної товщини, а ось верхня виглядає великою.

На зворотному боці можна розглянути подвійну камеру. З чуток, роздільна здатність одного з сенсорів буде досягати 23 Мп. Про другому модулі нічого не повідомляється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, діагональ дисплея Xperia XA3 складе 5,9 дюйма при роздільній здатності 2560х1080 пікселів. Смартфон може бути побудований на базі восьмиядерного процесора Snapdragon 660. Крім того, очікується вихід 6,5-дюймового Xperia XA3 Ultra.

Sony Xperia XA3 і Xperia XA3 Ultra можуть подати разом з флагманським Xperia XZ4 в кінці лютого на виставці MWC 2019.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.