Categories: Смартфони

Оприлюднено рейтинг п’яти кращих смартфонів 2017 року

Share

Оприлюднено рейтинг п’яти кращих смартфонів 2017 року, основна частина гаджетів була презентована відносно недавно. Відзначено, що експерти враховували виключно технічні характеристики моделей, не звертаючи уваги на зовнішню оболонку і їх вартість.

Явним лідером у списку кращих стали моделі iPhone 8 і iPhone 8 Plus, до презентації смартфони яблучної фірми були найбільш очікуваними. Підкреслено, що основними перевагами пристроїв став максимально високий за сучасними заходам рівень безпеки, але не залишена без уваги і можливість бездротової зарядки.

Також відзначилися моделі Pixel і Pixel 2 XL, розробником виступає корпорація Google. Основною перевагою флагманів виступила швидкодіюча операційна система Android, і її характеристики обганяють показники фірми Samsung. Недалеко пішла модель Samsung Galaxy Note 8, її також презентували зовсім недавно. Відмінні риси пристрої ґрунтуються на безмежному дисплеї, а також на високоякісній начинці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Essential Phone по розробці Енді Рубіна і його колег, які працюють над створенням Android, також потрапив до п’ятірки лідерів. Його особливість – титановий корпус і захист від пилу, вологи, що робить пристрій практично невразливим перед зовнішніми факторами. Замикає рейтинг One Plus 5, адже даний смартфон повністю відповідає сучасним стандартам, при цьому коштує менше 500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Оновлення Windows 11 24H2 можливе лише двома способами

    Microsoft почала писати перші частини коду ядра Windows мовою програмування Rust минулого року. З оновленням…

    26.05.2024

    iOS 18 дозволить користувачам перефарбовувати іконки програм та розміщувати їх у будь-якому місці екрану

    Як повідомляє Марк Гурман у своєму останньому розсиланні Power On, iOS 18 надасть користувачам більше можливостей для…

    26.05.2024

    В мережу потрапили живі зображення Motorola Razr 50 (2024)

    Повільно, але впевнено Motorola перетворила Razr з телефону, покликаного повернути епоху, коли модель Razr була…

    26.05.2024

    Ілон Маск заявив, що вся сучасна зброя керована людиною, застаріла

    Людина тисячоліттями, домінуючи на полях битв, починаючи від бронзового віку і ранніх часів, закінчуючи Сталінградської…

    26.05.2024

    Офіційно представлена ​​ігрова консоль Anbernic RG Cube

    Компанія Anbernic офіційно презентувала свою нову ігрову консоль RG Cube. Пристрій виконаний у форм-факторі портативної…

    26.05.2024

    Apple запатентувала “цифровий камінь”: що це

    Шанувальники Apple зможуть скористатися «інтерактивними каменями», пише Gizmochina. Відомство за товарними знаками і патентами США…

    26.05.2024