Смартфони Samsung Galaxy J2 Core і Galaxy J4 вже тестують з Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних організації Wi-fi Alliance, що займається сертифікацією обладнання, що підтримує мережі Wi-Fi, помічені смартфони Samsung Galaxy J2 Core і Galaxy J4, що працюють під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie.

В кінці місяця компанія Samsung опублікувала оновлений графік випуску оновлень до операційної системи Android 9.0 Pie для своїх смартфонів, в якому було зазначено, що Samsung Galaxy J2 Core і Galaxy J4 отримають оновлення в квітні цього року. Однак компанія Samsung за останні місяці істотно прискорила процес тестування нових прошивок, які виходять із випередженням графіка, так що ми не здивуємося, якщо нова прошивка для цих пристроїв вийде, наприклад, у березні.

В даний момент не зовсім зрозуміло, чи отримає Samsung Galaxy J2 Core операційну систему Android 9.0 Pie в складі нової графічної оболонки One UI. Джерела вважають, що швидше так, ніж ні. Нагадаємо, представлений минулого літа Samsung Galaxy J2 Core став найдешевшим смартфоном виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується вищезгаданого графіка, то останніми Android 9.0 Pie повинні отримати планшети Samsung Tab A зразка 2017 і 2018 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.