Realme готує два нових смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела повідомляють про те, що Realme, підрозділ компанії Oppo, в даний момент готує до випуску два нових смартфони, які повинні бути випущені вже в першому кварталі цього року.

Смартфон Realme 3 проходить під модельним номером RMX1821, другий смартфон з модельним номером RMX1821, буде випущений під назвою Realme A1.

Характеристики Realme 3 поки не повідомляються, очікується, що він отримає каплевидний виріз під фронтальну камеру, але точно відомо, що в основній камері не буде 48-мегапіксельного датчика зображення. Нещодавно виконавчий директор Realme заявив, що компанія не збирається гнатися за дозволом, вважаючи більш правильним оптимізувати програмне забезпечення камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme A1 займе позицію між Realme U1 і Realme 2. Йому приписують восьмиядерну однокристальну систему, що працює на частоті 1,8 ГГц, 2 або 3 ГБ оперативної пам’яті, 32 ГБ флеш-пам’яті, а також акумулятор ємністю 4200 мА•год В здвоєною камери будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 13 і 2 Мп. Фронтальна буде 8-мегапіксельною.

На днях компанія випустила смартфон Realme C1 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.