Samsung розглядає можливість розміщення камери в стилусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротова камера з оптичним зумом.

Компанія Samsung розглядає можливість створення камери з оптичним зумом у стилусі для наступного смартфону Note серії. Згідно з патентом, який був поданий у лютому 2017 року і виданий 05.02.2019, стилус зможе бездротово посилати будь-які зображення на телефон або планшет.

Скоріше за все буде використана технологія Bluetooth, яка була додана в пері S Pen для Note 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

S Pen з вбудованою камерою запропонував би ряд переваг. З одного боку, просторові обмеження в основному корпусі телефону зазвичай означають, що про оптичний зум не може бути й мови. Але в патенті Samsung помітно, що камера стилуса містить функцію оптичного масштабування. Від’єднання камери від телефону також дасть більшу гнучкість у тому, як ви знімаєте свої фотографії – дозволяючи робити їх з більш високих або нижчих точок зору під час використання дисплея телефону в якості монітору.

Патент показує стилус, який містить камеру, і має власну клавішу управління.

Як і в усіх таких патентах, немає жодної гарантії, що ця функція коли-небудь зявиться в майбутніх продуктах. Але після того, як Samsung в 2018 році зіткнувся зі слабкими продажами, йому знадобляться нові привабливі функції, такі як ця, щоб оживити свій бізнес для смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.