Categories: Смартфони

Xiaomi Mi Mix 3S: технічні характеристики, особливості, ціна і дата презентації

Share

Флагманські смартфони, хоч вони і коштують дорого, користуються великою популярністю серед покупців, тому як багато людей хочуть користуватися новітніми електронними пристроями, які оснащені по останньому слову техніки. Одним з таких стане новинка в особі Xiaomi Mi Mix 3S, про яку 5 лютого 2019 року, в мережу потрапило багато різних подробиць. Вони проливають світло на те, яке технічне оснащення і особливості він отримає, і за якою ціною її зможуть купити покупці.

Повідомляється, що новинка в особі Xiaomi Mi Mix 3S збереже висувну конструкцію фотокамери, а тому її OLED-екран займе цілих 95% площі на лицьовій частині. Іншими словами, рамки з усіх боків в порівнянні з такими в Mi Mix 3 стануть значно меншими. Апаратною основою мобільного пристрою стане 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений при цьому графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою швидкості передачі інформації до 2 Гбіт / с. Він підтримує мережу 5G.

Звичного 3,5 мм роз’єму для навушників в цій моделі точно не буде, але зате користувачів чекає USB Type-C. Базова версія Xiaomi Mi Mix 3S порадує покупців 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а ось класична запропонує 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ ПЗУ. Також придбати цей апарат стане можливим в преміальній конфігурації, якій китайські ЗМІ приписують цілих 12 ГБ оперативної і 1 ТБ вбудованої флеш-пам’яті від Samsung. Корпус телефону буде виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній частині корпусу Xiaomi Mi Mix 3S знаходиться потрійна основна камера з роздільною здатністю 48 Мп + 12 Мп + 12 Мп. На лицьовій частині, коли телефон знаходиться в висунутому стані, можна зустріти фронтальну камеру на 20 Мп + 8 Мп, здатну робити селфі з ефектом розмиття заднього фону. При цьому в обох випадках є система оптичної стабілізації, яка дозволить записувати максимально плавні відеоролики. Усередині новинки знайдеться місце для акумуляторної батареї ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

Прямо «з коробки» на телефон буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie від Google, але звичайно ж в парі з фірмовою прошивкою MIUI 10. Початкова конфігурація телефону з 6/128 ГБ пам’яті обійдеться жителям Китаю в $620. Офіційна презентація відбудеться в другій половині березня, а продажі почнуться через тиждень після анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024