Найдешевші моделі Samsung Galaxy A отримають AMOLED-екрани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Успіх смартфонів Galaxy M показав, що Samsung цілком може створювати конкурентоспроможні бюджетні пристрої, які зможуть змагатися навіть з апаратами Xiaomi і Honor.

Учора ми вже повідомляли про те, що лінійка Galaxy A, яка в новому поколінні буде неабияк розширена, також може отримати незвично низькі для Samsung ціни.

Правда, джерела говорять про 120 доларів (3300 грн.) за модель Galaxy A10, що виглядає неправдоподібно, так як за 110 доларів (3000 грн.) Samsung продає Galaxy M10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як би там не було, молодші моделі Galaxy A повинні порадувати не тільки ціною, але і екранами. Джерело стверджує, що всі моделі лінійки, починаючи з Galaxy A10, отримають дисплей AMOLED, що буде виділяти їх на фоні бюджетників конкурентів. До речі, на тлі цієї інформації дуже забавно виглядає сьогоднішня спроба Xiaomi пожартувати над новинками Samsung.

До слова, якщо питання з ціною ще відкрите, то щодо інформації про екрани насправді тут нічого особливо дивного немає, так як у Samsung вже були дешеві моделі лінійки Galaxy J з панелями AMOLED.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.