Xiaomi Mi 8 Explorer Edition готовий до глобального запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті XDA Developers опублікували доказ того, що смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, нарешті, готовий до глобального запуску.

Ще у вересні минулого року джерела повідомили, що Xiaomi Mi 8 Explorer Edition надійде в продаж за межами Китаю саме під назвою Xiaomi Mi 8 Pro.

Нагадаємо, це старша модель лінійки Xiaomi Mi 8, яка оснащена підэкранным дактилоскопічним датчиком, а також прозорою задньою панеллю, що надає пристрою унікальний вид.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вихідному коді свіжої прошивки для пристроїв Xiaomi була виявлена згадка ursa-global, при цьому Ursa — це кодова назва, під якою розроблявся смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition у часи, коли його помилково називали Mi 7 Plus.

Також було виявлено китайські ієрогліфи, під якими срито ринкову назву глобальної версії пристрою: Millet phone 8 transparent exploration version International Edition. Ці факти прямо вказують на те, що Xiaomi Mi 8 Explorer Edition готовий до глобального запуску.

Не варто бути генієм, щоб з упевненістю очікувати демонстрацію міжнародної версії Xiaomi Mi 8 Explorer Edition на виставці Mobile World Congress 2019 в кінці місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.