Новий смартфон Xiaomi захочуть купити всі користувачі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо 4 лютого 2019 року, від порталу XDA, вже зовсім скоро купити смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition стане можливо в Україні та інших країнах світу на міжнародному ринку. При цьому новинка вийде тільки в одній єдиній версії, яка володіє 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті. В дисплей цього мобільного пристрою вбудований сканер відбитків пальців, а відрізняється від всіх інших версій даного телефону саме ця модель тим, що має повноцінний 3D-сканер особи.

В даний час повноцінний 3D-сканер особи під назвою Face ID є тільки в iPhone X і новіших нових смартфонах Apple, але в Xiaomi Mi 8 EE використовується його повний аналог. Як вважають інсайдери, затримка зі стартом продажів на міжнародному ринку в більш ніж півроку пов’язаний з тим, що компанія-виробник не могла змусити сканер особи працювати повноцінно з обличчями людей європейської зовнішності, а не азійської. Жителі України і Європи, які тестували китайську версію цього флагмана, повідомляли про незадовільну роботу сканера особи.

Судячи з усього, розробникам нарешті вдалося домогтися ідеальної роботи сканера особи, тому вони дали добро на те, щоб випустити на міжнародний ринок глобальну версію Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, а продаватися вона, швидше за все, буде в Україні за 15 – 20 тис. гривень, але можливо і дорожче. У цій моделі немає слота під карти карти пам’яті microSD, тому 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті припадуть дуже навіть до речі. Повідомляється, що новинка стане доступна для покупки за межами Китаю вже в найближчий місяць, і її зовсім точно, поза всякими сумнівами, захочуть купити абсолютно всі покупці, а особливо фанати бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com