WhatsApp для iOS тепер можна захищати від сторонніх за допомогою Face ID або Touch ID

Розробники месенджера WhatsApp випустили невелике, проте досить значне оновлення для пристроїв, які працюють під управлінням операційної системи iOS.

Тепер користувачі популярного месенджера отримали додаткову можливість, що дозволяє приховати свою особисту переписку від сторонніх очей. Навіть якщо розблокований смартфон опиниться в руках іншої людини, наприклад, ви самі дасте смартфон, щоб показати фотографії, то він не зможе без вашого дозволу запустити WhatsApp і прочитати вашу переписку.

Мова йде про запуск WhatsApp тільки після розпізнавання відбитка пальця або особи користувачів з використанням сканерів Touch ID і Face ID відповідно. Дані настройки можна включити і вимкнути в розділі Settings / Account / Privacy. При активації Screen Lock всякий раз, коли ви будете запускати WhatsApp, вам потрібно буде підтвердити свою особу за допомогою біометричних даних.

Однак повідомлення про нові чати можна залишити доступними без відкриття програми, так само, як і зберегти можливість швидкого відповіді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.