Перший в світі огляд першого в світі смартфона без отворів і кнопок — Meizu Zero

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому компанія Meizu запустила збір коштів на смартфон Zero. В рамках кампанії за апарат просять 1300 доларів (35800 грн.), а за 3000 доларів (82600 грн.) продавали перший демонстраційний екземпляр, який обіцяли відправити відразу.

І ось вчора в Мережі з’явився перший огляд цього смартфона, в якому, мабуть, і фігурує той самий демонстраційний зразок.

Перше, на що варто звернути увагу, це наявність двох отворів на нижній грані смартфона. Це мікрофони. І формально це отвори, так що Meizu Zero не можна назвати смартфоном, у якого взагалі немає отворів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відео дозволяє краще оцінити дизайн, який все-таки відрізняється від Meizu 16th. Зокрема, тут зовсім інші рамки, закруглений дисплей і фронтальна камера розташовується в іншому місці. Схожість є ззаду, але спереду смартфон здається зовсім іншим, причому не факт, що всі вважатимуть його красивіше актуального флагмана Meizu.

Що стосується звуку, а джерелом тут служить екран, так як звичайних динаміків немає, при відтворенні мультимедіа все непогано, але гучність дзвінка невелика.

До речі, в кампанії по збору коштів взяло участь 24 людини, які сумарно придбали смартфонів Zero на 27 700 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.