Xiaomi Mi 9 з потрійною камерою і сканером в екрані виглядає неймовірно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2 лютого інсайдер Бенджамін Гескін виклав в мережу зображення, яке проливає світло на зовнішній вигляд смартфона Xiaomi Mi 9. Чітко видно, що мобільний пристрій має дисплей з невеликим отвором у верхній частині, в якому знаходиться подвійна фронтальна камера. При цьому розмір рамки з бічних сторін і зверху мінімальний, а ось знизу така є, з чим доведеться змиритися. В Super AMOLED-екран даного телефону вбудований сканер відбитків пальців, але не ультразвуковий, як в Samsung Galaxy S10, а оптичний.

Корпус мобільного пристрою виконаний зі скла, а на його тильній частині знаходиться потрійна основна камера, причому самий верхній з об’єктивів має навколо себе потужний світлодіодний спалах, виконану у формі кола. При всьому при цьому, в Xiaomi Mi 9 Не буде звичного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників, а таким звичайно ж майже напевно залишаться незадоволені багато любителів їх використовувати, але завжди можна скористатися перехідником, підключивши його до інтерфейсу USB Type-C.

Є підстави вважати, що Xiaomi Mi 9 стане першим мобільним пристроєм виробника, здатним похвалитися захистом від води і пилу за стандартом IP67. Якщо це так, телефон можна буде занурювати під воду на глибину до одного метра, але не більше ніж на тридцять хвилин. Апаратною основою новинки стане 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з частотою 2,9 ГГц, доповнений 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, графікою Adreno 640, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю до 32 Вт включно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.