Categories: Смартфони

Apple сильно знизила офіційні ціни на iPhone XS і iPhone XR

Share

Чутки про те, що смартфони iPhone XS і iPhone XR продаються далеко не найкращим чином, з’явилися ще восени минулого року, проте компанія Apple їх спростовувала. Проте, після опублікованого «яблучної» корпорацією звіту за 2018 року стало зрозуміло, що її справи дійсно йдуть не кращим чином. Відразу після цього глава компанії Тім Кук дав інтерв’ю журналістам, в якому він пообіцяв найближчим часом знизити офіційні ціни на свої телефони в країнах світу, де за останні роки знецінилася місцева національна валюта.

Високопоставлений співробітник стримав свою обіцянку, в результаті чого Apple сильно знизила офіційні ціни на iPhone XS і iPhone XR, які тепер можна купити набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. Хоч «яблучна» корпорація і не стала міняти цінники на свою продукцію в офіційних торгових точках в онлайн-магазині, але вона звернулася до своїх партнерів, тобто дистриб’юторів, попросивши їх знизити вартість фірмової продукції. За рахунок цього всі моделі флагманів стали дешевшими на цілих $ 150.

В даний час обвалення цін торкнулося тільки Китай і Японію, тобто ринки, де у Apple останнім часом справи йдуть не кращим чином, якщо говорити про мобільні пристрої. Зниження вартості на цілих $ 150 вкрай позитивно позначилося на продажах iPhone XS і iPhone XR, тому що попит на них миттєво зріс на цілих 70%, тобто майже в два рази. Судячи з усього, «яблучна» корпорація зуміла знизити вартість фірмової продукції нижче психологічної позначки, в результаті чого її почали активно розкуповувати. У майбутньому, швидше за все, попит зросте ще сильніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Apple збирається переглянути свою цінову політику в деяких країнах світу, де через сильне зростання курсу долара і євро фірмові гаджети стали набагато дорожчі. Звичайно, Україна потрапляє під цей опис, проте немає ніяких гарантій того, що «яблучна» корпорація сильно обвалить офіційні ціни на iPhone XS і iPhone XR для всіх українців, зробивши їх дешевшими на $ 150.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Sony 15 травня проведе велику презентацію: що побачимо

    Компанія Sony намітила на 15 травня презентацію новинок. Нам покажуть 2 смартфони. За інформацією з…

    09.05.2024

    Вразливість Telegram дозволяє відстежувати розташування користувачів

    У мережі з'явилася інформація про те, як можна визначити місцезнаходження користувачів Telegram у режимі реального…

    09.05.2024

    Samsung знову починає випускати оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22 на початку цього місяця, але…

    09.05.2024

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024