Бюджетники Samsung Galaxy M10 і Galaxy M20 отримали перше оновлення ще до початку продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього тижня компанія Samsung провела прес-конференцію, на якій були представлені нові бюджетні смартфони Samsung Galaxy M10 і Galaxy M20.

Пристрої ще не надійшли у продаж, а тільки-тільки почали з’являтися на руках у оглядачів, які повідомляють, що для них вже вийшло перше оновлення.

Для Samsung Galaxy M10 оновлення носить номер M105FDDU1ASA7, а для Samsung Galaxy M20 прошивка проходить під назвою M205FDDU1ASA9. Їх розмір становить близько 64 ГБ. Це оновлення виправляє критичні помилки та уразливості в системі безпеки операційної системи Android, доводячи захист пристрою від несанкціонованого використання особистих даних до максимально можливого на поточний момент рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом компанію Samsung часто хвалять за те, що вона змінила свій підхід до випуску оновлення Android для своїх смартфонів у бік скорочення часу тестування. Нові прошивки виходять із випередженням графіка, а свіжі смартфони отримують новітні версії Android і останні заплатки системи безпеки, що не може не радувати.

Початок продажів Samsung Galaxy M10 і Galaxy M20 очікується тільки 5 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.