Samsung Galaxy Note 9 неймовірно сильно подешевшав в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході дослідження видання iTechua.com вдалося з’ясувати і встановити, що тепер купити Samsung Galaxy Note 9 в Україні можна за 20 000 гривень, тобто набагато дешевше, ніж до цього моменту. Сталося таке сильне зниження завдяки сильній конкуренції, саме за рахунок якої цей телефон преміального рівня став набагато доступнішим для широкого кола покупців.

На вибір для покупки пропонують кілька кольорів смартфона Samsung Galaxy Note 9, в тому числі чорний, синій і пурпуровий колір, які виглядають досить ефектно. При покупці цього преміального мобільного пристрою за 20 000 гривень на «сірому» ринку слід віддавати перевагу перевіреним часом магазинах з великим досвідом роботи з якомога більшою кількістю позитивних відгуків, адже в разі чого саме йому доведеться виконувати гарантійні зобов’язання, що діє протягом 12 місяців з моменту покупки.

 

Цей мобільний пристрій топового рівня оснащений 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами 3,5 мм і USB Type-C, подвійною основною (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розміри смартфона становлять 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, а його корпус виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 5. Важить апарат 201 грам, а його великі розміри не дозволяють користуватися ним одним рукою. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.