Нові флагмани Meizu можна чекати вже в квітні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, як приблизно буде виглядати смартфон Meizu 16s, ми вже знаємо. Компанія збереже вдалу, на думку дуже багатьох, концепцію без використання вирізів, тільки зробить рамки зверху і знизу екрану ще тонше.

Крім того, новий флагман перейде на Snapdragon 855 і отримає більш ємний акумулятор. Джерело стверджує, що масове виробництво нового смартфона стартує в кінці березня. Враховуючи, що обсяги продажів у Meizu не настільки величезні, як у лідерів ринку, ймовірно, це означає появу пристрою в продажу максимум через місяць після старту виробництва. Тобто можна очікувати початку продажів вже в квітні.

Також стала відома приблизна ціна нового флагмана. Він буде оцінюватися приблизно на 500 юанів дорожче поточної моделі, тобто, якщо Meizu 16th стартував з 395 доларів (11000 грн.), то Meizu 16s буде коштувати близько 470 доларів (13000 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось ігрова модель Meizu 16T, про яку ми вже згадували раніше, обійдеться десь у 300-370 доларів (8400 – 10300 грн.), при цьому смартфон також буде заснований на Snapdragon 855, і поки неясно, за рахунок чого Meizu знизить ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.