Шанувальники Xiaomi чекають від MIUI 11 поліпшення автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На днях Xiaomi, яка раніше підтвердила неминучість виходу MIUI 11, повідомила про те, що розробка нової фірмової оболонки на базі Android офіційно стартувала.

Одночасно з цим було запущено голосування, в якому користувачам MIUI пропонували вибрати найбільш бажані нововведення, які повинні бути реалізовані у графічній оболонці MIUI 11.

Найпопулярнішим коментарем стали поліпшена енергоефективність і підвищений час роботи мобільних пристроїв з MIUI 11 без підзарядки. Меншою популярністю користувалися такі варіанти, як нові розумні функції, нічний режим та інші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поліпшення показників автономності є цілком зрозумілими для всіх користувачів сучасних пристроїв, які в багатьох випадках не доживають до вечора за нормального режиму використання.

Раніше Xiaomi підтвердила, що вона буде прислухатися до думок реальних користувачів при розробці MIUI 11. Також виробник підтвердив, що не варто очікувати серйозних візуальних змін при переході від MIUI 10 до MIUI 11. Нова оболонка повинна принести реальні зміни, про які просять користувачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.