Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi Note 7 очолив топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів

Share

Буквально вчора видання GSMArena опублікувало свій черговий топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів станом на кінець першого місяця нинішнього року. Перше місце в списку зайняв недорогий бюджетний Xiaomi Redmi Note 7, анонсований буквально пару тижнів тому. Список найпопулярніших смартфонів складається автоматично на основі пошукових запитів користувачів. Простіше кажучи, чим частіше і активніше люди з усього світу шукають інформацію про ту чи іншу модель мобільних пристроїв, тим вище вони виявляються в рейтингу, якщо їм взагалі вдається в нього потрапити. Станом на сьогоднішній день, найпопулярнішим в світі смартфоном, принаймні в глобальній мережі, є Xiaomi Redmi Note 7 з подвійною камерою, скляним градієнтним корпусом, екраном з компактним вирізом і дуже доступним цінником на рівні 5 000 гривень (в Китаї).

На другому місці в топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів знаходиться його поліпшена версія під назвою Xiaomi Redmi Note 7 Pro, якій приписують більш потужний процесор і трохи більш просунуту подвійну камеру, тоді як в іншому просунута модель нічим не буде відрізнятися від простої, а її презентація відбудеться вже зовсім скоро. Третю сходинку посів Samsung Galaxy A7 (2018), що користується популярністю в зв’язку з наявністю потрійної основної камери, до якої користувачі з усього світу виявляють великий інтерес.

На четвертій позиції опинився Xiaomi Redmi Note 6 Pro, тоді як п’ятірку замкнув Huawei Y9 (2019), який зовсім недавно став доступний для покупки в Україні та інших регіонах світу. Шоста позиція належить бюджетному флагману Xiaomi Pocophone F1, який вже незабаром може зникнути з полиць магазинів, тому як компанія-виробник, за чутками, незабаром анонсує модель другого покоління. Потім, починаючи з 7-го місця, йдуть Samsung Galaxy S8, Honor View 20, Huawei Nova 4 і бюджетний Xiaomi Redmi Note 5 Pro, зовнішній вигляд якого в сукупності з корпусом з металу були дуже багатьом до вподоби.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    MacBook Pro 16 проти MacBook Pro 14: важливі відмінності

    MacBook зазвичай вважаються одними з найкращих ноутбуків, які можна купити за гроші, завдяки поєднанню продуктивності…

    04.05.2024

    Кільця Сатурна зникають: скільки їм залишилось

    Зникнення внутрішніх кілець Сатурна обговорюють із 1980-х років. Відомо, що вони руйнуються у верхніх шарах…

    04.05.2024

    Samsung відкликала прошивку One UI 6.1 для Galaxy S22 через серйозну проблему

    Компанія Samsung почала випуск оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI для серії…

    04.05.2024

    Nokia відродила культовий телефон Nokia 3210 з підтримкою 4G і кольоровим екраном

    Компанія HMD Global, що випускає гаджети під брендом Nokia, перевипустила культовий Nokia 3210, що вперше…

    04.05.2024

    Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

    Xiaomi, відома технологічна компанія, ймовірно, завершила випуск своїх основних смартфонів цього року і тепер, як…

    04.05.2024

    SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

    Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам'яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних…

    04.05.2024