Флагманські камерофони Huawei P30, P30 Pro і P30 Lite названі на честь модних журналів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про флагманські смартфони серії Huawei P30, анонс яких ще тільки очікується. Компанія Huawei зареєструвала в базі даних Євразійської економічної комісії три моделі — VOG-L29, ELE-L29 і MAR-LX1M.

Отримання такої сертифікації дає право на продаж пристроїв з шифруванням у Вірменії, Білорусії, Казахстані, Киргизії та Росії. В даному випадку також підтвердилися кодові назви смартфонів. Моделі Huawei P30, P30 Pro і P30 Lite названі на честь модних журналів Elle, Vogue і Marie Claire.

Як очікується, Huawei P30 і P30 Pro виявляться потужними флагманськими моделями з SoC Kirin 980, а в основу P30 Lite ляже однокристальна система Kirin 710. Старші моделі отримають великі панелі OLED з краплеподібним вирізом і підекранним дактилоскопічним датчиком. Huawei P30 приписують потрійну камеру з основним датчиком Sony IMX600, а P30 Pro — четверну з 38-мегапіксельним датчиком Sony IMX607

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш імовірний дебют серії Huawei P30 в кінці березня, як і у торішньої лінійки Huawei P20. Втім, не можна списувати з рахунків і виставку MWC 2019 в кінці лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.