Офіційно: нові смартфони Nokia будуть презентовані в рамках MWC 2019

Корпорація HMD Global офіційно підтвердила, що буде брати участь на Всесвітньому мобільному конгресі, який пройде в столиці Каталонії 24 лютого. Таким чином, нові смартфони Nokia будуть презентовані в рамках MWC 2019. Відзначається, що компанія представить відразу два пристрої – Nokia 6.2 і Nokia 9.

Генеральний менеджер відділу продукції HMD Global Юхо Сарвікас на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував запис, в якій говориться, що новинки будуть анонсовані в нульовий день заходу. Варто відзначити, що на торішній виставці Nokia представила безліч гаджетів. Навряд чи компанія збирається зменшувати оберти в поточному році.

На даний момент відомо, що флагманський смартфон Nokia 9 буде оснащений OLED-екраном з діагоналлю шість дюймів і роздільною здатністю 2К. За працездатність подівся відповідатиме потужний процесор передостаннього покоління – Snapdragon 845. Телефон буде оснащений шістьма гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами постійної пам’яті. Нагадаємо, що смартфон з’явиться на ринку в рамках програми Android One, а головною особливістю пристрою стане основна камера, яка отримає відразу п’ять модулів.

Nokia 6.2, в свою чергу, є бюджетним смартфоном в середньому ціновому сегменті. Пристрій отримає чотири або шість гігабайт оперативної пам’яті, 6,2-дюймовий екран, а також чіпсет Snapdragon 632. Додатково розробники передбачили технологію 3D-звучання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.