Розробники розкрили подробиці про звукову підсистему Redmi Note 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi Note 7 є не тільки дуже цікавим бюджетним камерафоном з основним датчиком зображення роздільною здатністю 48 Мп, а також дуже міцним пристроєм, що було підтверджено численними випробуваннями.

Ще однією особливістю смартфона, про яку ми раніше не говорили, є дуже високий рівень гучності, причому звук є дуже чистим. Представники підрозділу Redmi окремо розповіли про звукову систему пристрою.

Згідно з офіційними даними, Redmi Note 7 отримав спеціальну конструкцію з великим звуковим резонатором, який відповідає за чисте звучання з досить високим рівнем гучності. Для звукової підсистеми смартфону виробник використовував ті ж самі якісні компоненти, які застосовуються такими компаніями, як Apple і Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До особливостей Redmi Note 7 також варто віднести можливість додаткового підвищення гучності розмовного динаміка. Якщо при дзвінку гучність встановлена на максимальному рівні, то можна натиснути клавішу гучності вгору, щоб увійти в режим підвищеної гучності і посилити звучання ще на 40%. Також смартфон оснащений системою інтелектуального шумозаглушення, яка забезпечує дуже чистий звук при дзвінках.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.