Бюджетний смартфон Redmi Go повністю розсекречений

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом-то, швидкий дебют смартфона Redmi Go, самої доступної моделі бренду цього року, був очікуваним, але навряд чи хтось міг подумати, що сьогодні будуть розкриті і всі характеристики моделі, і навіть її зовнішній вигляд. А тим часом все так і сталося: ексклюзивними подробицями про Redmi Go поділилося Філіппінське джерело.

Ніякого корпусу unibody тут немає. Немає ні градієнтних панелей, ні тонких рамок екрану. Ну а в цілому дизайн нагадує модель Redmi 5A, що вийшла в 2017 році. І характеристики Redmi Go багато в чому перетинаються з характеристиками Xiaomi Redmi 5A. Так, наприклад, обидві моделі побудовані на платформі Qualcomm Snapdragon 425 з чотирьохядерним CPU, оснащені екранами діагоналлю 5 дюймів і роздільною здатністю 1280х720 пікселів і акумуляторними батареями ємністю 3000 мА·год.

А ось пам’яті у Redmi Go рівно в два рази менше: тільки 1 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої. Камер – дві: роздільна здатність фронтальної становить 5 Мп, тильної – 8 Мп. Також в конфігурації слот для карт пам’яті microSD об’ємом до 128 ГБ і два слоти для карт SIM, модем LTE, адаптери Wi-Fi 802.11 n і Bluetooth 4.1, порт microUSB 2.0. Габарити і маса Redmi Go в точності відповідають габаритам Xiaomi Redmi 5A: 140,4х70,1×8,35 мм і 137 грамів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розчаровує те, що Redmi Go працює під управлінням вже можна сказати старої ОС Android 8.1 Oreo (Go Edition), хоча чутки активно приписували цій моделі Android 9.1 Pie (Go Edition).

Що ж, тепер ми знаємо про Redmi Go все, крім ціни. Xiaomi Redmi 5A досі представлений на полицях магазинів, його вартість в базовій конфігурації становить близько $100 (2800 грн.). З урахуванням різних проведених спрощень ціна Redmi Go навряд чи перевищить $70 (2000 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.