Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi Note 7 отримав особливість, про яку мріяли всі користувачі

Share

24 січня 2019 року, даний телефон отримав особливість, про яку мріяли всі користувачі, ну або принаймні ті, хто вже купив собі цей мобільний пристрій. Використовувати її можна починаючи з сьогоднішнього дня. Відразу після установки на Xiaomi Redmi Note 7 нової прошивки MIUI 10, яку випустили в Китаї кілька годин тому, мобільний пристрій отримає підтримку нічного режиму зйомки, який зараз підтримується лише в деяких телефонах бренду, в тому числі в Xiaomi Mi Mix 3, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, а також деяких інших. За допомогою цього самого режиму можна робити дуже навіть вражаючі фотографії у вечірній і нічний час, коли спостерігається значна нестача освітлення.

Для цього потрібно вибрати в настройках камери спеціальний нічний режим, після чого слідувати вказівкам на екрані. Працює він за принципом, який представила Google восени минулого року. За секунди готовий зроблений смартфоном знімок розбивається на десятки тисяч складових частин, після чого спеціальний штучний інтелект налаштовує для кожного з них експозицію (яскравість) в індивідуальному порядку. Як тільки це зроблено, знімок знову склеюється, а користувач телефону бачить готовий кадр, яким не соромно поділитися з ким-небудь.

При цьому, щоб впровадити підтримку нічного режиму, смартфон повинен мати спеціальну сучасну фотокамеру, а також, крім того, потужний процесор, який обробляє знімок фактично в режимі реального часу. Оскільки новенький Xiaomi Redmi Note 7 відповідає всім цим вимогам, виробник прийняв рішення додати в прошивку MIUI 10, на базі якої він працює, підтримку такої можливості. Нововведення було прийнято власниками даного смартфона вкрай позитивно, тому як воно дійсно дуже значно покращує якість фотографій в нічний і вечірній час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024

    Epic Games анонсувала повернення Fortnite на iOS та iPadOS

    Євросоюз повідомив про те, що скоро на iPadOS теж будуть доступні сторонні магазини програм, як…

    30.04.2024

    У Дубаї будують найвищий у світі хмарочос (фото)

    В ОАЕ вже є найвища будівля у світі Бурдж-Халіфа, проте вона є комерційною, а не…

    30.04.2024

    Буде по-новому з 1 червня: користувачам Ощадбанку озвучили важливу новину

    Тим, хто має рахунки та карти Ощадбанку, розповіли, що зміниться з 1 червня. Насамперед збільшиться…

    30.04.2024

    Топ-5 помилок, які повільно вбивають смартфон

    Кожен власник мобільного телефону хоче, щоб пристрій прослужив якнайдовше. Насправді смартфон може вийти з ладу…

    30.04.2024

    Nothing Phone (2a) вийшов у новому незвичайному кольорі, але купити його дуже складно

    Стартап Nothing тільки минулого місяця представив бюджетний смартфон Nothing Phone (2a), а вже зараз анонсував…

    30.04.2024