Користувачі Honor 8X отримали Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Huawei через свій незалежний підрозділ Honor оприлюднила хороші звістки для користувачів смартфона Honor 8X.

На офіційному форумі розробників фірмової оболонки EMUI з’явилася інформація про початок відкритого бета-тестування прошивки EMUI 9 на базі операційної системи Android 9.0 Pie серед користувачів цього смартфона.

В даний момент розробники не називають точні терміни для виходу фінальної версії прошивки. Для початку вони хочуть протестувати її серед великої аудиторії. Якщо в процесі відкритого бета-тестування не буде виявлено ніяких проблем, то фінальна стабільна версія EMUI 9 на базі Android 9.0 Pie для Honor 8X буде випущена в найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ключовими особливостями EMUI 9 є оновлений користувальницький інтерфейс з новими іконками, звуками та повідомленнями, а також нова система навігації на базі жестів. Також мова йде про функції адаптивного акумулятора, яка дозволяє пристрою працювати довше без живлення.

Нагадаємо, сьогодні ми вже повідомляли про те, що смартфони Huawei P10 і Honor 9, випущені близько двох років тому, почали отримувати оновлення прошивки EMUI 9.0.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.