Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав унікальну особливість, яка порадує всіх

Share

Буквально вчора, інсайдери виклали в мережу фотографію, яка проливає світло на одну з божевільних особливостей нового флагмана південнокорейської корпорації, від якої всі точно будуть в шоці. На території Китаю був відображений демонстраційний стенд від Samsung Galaxy S10, який буде використовуватися в магазинах для реклами Вашого мобільного пристрою і, як наслідок, підвищення його продажів шляхом просування. На стенді можна побачити інформацію про унікальну особливість, завдяки якій даний смартфон зможе бездротовим способом заряджати будь-які інші гаджети. В даний час така ж можливість є тільки в Huawei Mate 20 Pro, з якого південнокорейський бренд вирішив її скопіювати.

Щоб скористатися новою можливістю буде досить піднести до тильної частини Samsung Galaxy S10 якись електронний пристрій з підтримкою бездротової зарядки, як воно відразу ж почне заряджатися. Така особливість гарантовано повалить в шок людей, які захочуть собі купити мобільний пристрій, адже нічого подібного раніше побачити в смартфонах було не можна, а Huawei Mate 20 Pro жителі США і ряду інших країн світу з політичних причин купити собі не можуть, також як і ознайомитися з ним наживо.

Яка сила струму буде в разі використання Galaxy S10 в якості бездротової зарядки, на жаль, зараз невідомо. Є всі підстави вважати, що разом з даними телефоном компанія Samsung представить публіці свої нові бездротові навушники, які виявляться схожі на AirPods від Apple і AirDots Pro від Xiaomi. Якщо це так, то власники нового флагмана південнокорейського бренду зможуть заряджати їх прямо від смартфона, а такому гарантовано зрадіють дуже багато. Втім, тепер головне питання в тому, наскільки зручно всім цим виявиться користуватися в реальному житті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024

    Антимонопольна справа Google завершено: пошуковому гіганту загрожують санкції

    Історичний антимонопольний процес у справі Google завершено, і судді Аміт Мехте має вирішити долю домінування…

    04.05.2024

    Представлений доступний смарт-годинник Amazfit Bip 5 Unity з величезним екраном і сталевим корпусом

    Бренд-партнер Xiaomi, Huami, щойно представив новий розумний годинник - Amazfit Bip 5 Unity. Це прокачана…

    04.05.2024

    Прототип Xiaomi 15 із чіпом Snapdragon 8 Gen 4 показали на відео

    Днями у мережі з'явилася інформація, що Xiaomi отримала ексклюзивні права на випуск першого у світі…

    04.05.2024

    Вчені вигадали антибактеріальне скло для смартфонів

    Інженери з компанії Corning (виробник скла Gorilla Glass), іспанського Каталонського інституту досліджень (ICREA) та Інституту…

    04.05.2024

    MacBook Pro 16 проти MacBook Pro 14: важливі відмінності

    MacBook зазвичай вважаються одними з найкращих ноутбуків, які можна купити за гроші, завдяки поєднанню продуктивності…

    04.05.2024