Лідер Samsung наполіг на поліпшеннях камери Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фактично лідер компанії Samsung Electronics Чи Чжеен (Lee Jae-Yong) проявив особливий інтерес до можливостей камери флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, фактично вимагаючи від розробників, щоб вони зробили її максимально якісною.

Нагадаємо, це перша модель лінійки Samsung Galaxy, яка буде оснащена потрійною основною камерою. Старша модель навіть може отримати основну камеру, що складається з чотирьох модулів.

Після торішньої поїздки по Європі Лі Чжеен зазначив, що велика частина аудиторії все ще вважає камеру iPhone кращою, тому компанії потрібно постаратися виправити ситуацію на свою користь.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Це питання полягає в тому, як фотографії, зроблені на смартфони Samsung Galaxy, сприймають різні люди. Деяким вони дуже подобаються через яскраві і насичені кольори. Інші стверджують, що подібні різкі кольори і зайва чіткість зображення занадто напружують очі”, – Лі Чжеен.

Він додав, що в Samsung Galaxy Note 9 ситуація вже була виправлена, проте це далеко не кінець. Samsung активно працює над тим, щоб поліпшити передачу кольорів і деталізацію на своїх фотографіях, але не робити їх надмірно різкими.

Презентація Samsung Galaxy S10 очікується 20 лютого цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.