10 ГБ ОЗУ в Android-флагманах стануть нормою в 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці стверджують, що в цьому році на ринку з’явиться дуже багато моделей смартфонів, які будуть оснащені 10 ГБ оперативної пам’яті і навіть більше. Це не дивно, так як на Lenovo вже представила смартфон Lenovo Z5 Pro GT з 12 ГБ ОЗУ.

Якщо говорити конкретніше, то спостерігачі вважають, що 10 ГБ оперативної пам’яті стануть нормою для флагманських смартфонів з світу Android в 2019 році. Багато виробників продовжать збільшувати обсяг оперативної пам’яті і далі.

Незважаючи на те, що смартфони ось вже кілька років є дуже продуктивними для виконання абсолютної більшості завдань, і це одна з причин, по яких продажу перестали рости, багато компанії будуть продовжувати робити акцент на підвищення продуктивності, а не на реальних інноваціях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що попит на смартфони не збільшиться до того моменту, як на ринку не з’являться доступні моделі, які зможуть працювати в мережах п’ятого покоління. Також цікаво буде подивитися, чи зможуть зробити довгоочікувану революцію смартфони зі згинаючимися екранами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.