З’явилися перші зображення смартфона Motorola RAZR 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому видання Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела повідомило, що смартфон Motorola RAZR буде відроджений у формі пристрою зі згинаючим дисплеєм.

Тепер же з’явилися перші зображення нового смартфона з умовною назвою Motorola RAZR 2019, які були взяті з опису патенту, зареєстрованого в базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO).

Появились первые изображения смартфона Motorola RAZR 2019

У розкладеному стані екран має досить широкі рамки з усіх боків, особливо внизу. У верхній частині присутній виріз під отвір для гучномовця. Якщо вірити ескізам, то камера для селфі в смартфоні не передбачена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Появились первые изображения смартфона Motorola RAZR 2019

Із зовнішнього боку можна побачити додатковий дисплей, на якому буде відображатися різна інформація про дзвінки, повідомлення, повідомлення додатків. Цілком можливо, деякі швидкі операції можна буде здійснювати, не відкриваючи смартфон.

Що стосується двох круглих отворів, то один може вказувати на одинарну камеру, а під другим може розташовуватися дактилоскопічний датчик.

Появились первые изображения смартфона Motorola RAZR 2019

Імовірно ціна смартфона складе 1500 доларів (42000 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.