Categories: Смартфони

Xiaomi Mi X – приголомшливий смартфон з абсолютно безрамковим екраном

Share

Як стало відомо, 20 січня однією з новинок даного виробника стане модель під назвою Xiaomi Mi X, а ввійде вона в флагманську лінійку телефонів. Даний смартфон являє собою приголомшливий апарат, здатний похвалитися абсолютно безрамковим екраном, а також, крім того, деякими іншими особливостями. За даними джерела, однією з ключових «фішок» Xiaomi Mi X виявиться 3D AMOLED-дисплей, що займає 98% площі на лицьовій частині. При цьому рамок з бічних сторін зовсім буде (в межах розумного), а відступи знизу і зверху виявляться зведені до мінімуму індустрії.

При цьому під фронтальну камеру в смартфоні зроблять зовсім невеликий мініатюрний виріз, розташований прямо по центру у верхній частині дисплея. Він не буде заважати використовувати телефон і отримувати задоволення. За виробництво унікальної матриці відповідає китайська компанія BOD, яка називає свої екрани нового покоління – 3D AMOLED. При цьому показувати тривимірну картинку, як можна здатися з назви, вони не в змозі, то таку можливість навряд чи можна було назвати корисною в 2019 році.

Повідомляється, що смартфон Xiaomi Mi X оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3940 на 2090 пікселів (4K), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 640, 6/8 ГБ оперативної і 128 / 256 ГБ постійної пам’яті, роз’ємом USB Type-C, потрійною основною (48 Мп + 16 Мп + 12 Мп) і 26 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4100 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. За даними джерела, обійдеться цей апарат в $ 499 за базову модель з 6/128 ГБ пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024