Categories: Смартфони

Стали відомі всі особливості нового неймовірного iPhone зразка 2019 року

Share

Уже восени нинішнього року компанія Apple точно представить, а потім і запустить в продаж, свій новий флагманський смартфон, але його назва поки що невідома. За припущеннями, новинка буде називатися iPhone 11, але ніяких реальних підтверджень цьому немає. Втім, від назви мало що залежить, а ось всі подробиць про особливості майбутньої новинки відомі вже зараз. Однією з таких стане потрійна основна камера, яка дозволить виробнику реалізувати підтримку 5-кратного гібридного зуму, як в Huawei P20 Pro.

В іншому, новинка, яка замінить iPhone XS Max, зможе похвалитися роз’ємом USB Type-C замість використовуваного в смартфонах Apple фірмового інтерфейсу Lightning. Саме це нововведення, мабуть, змусить фанатів стрибати від радощів, адже вони зможуть заряджати одним зарядним пристроєм і кабелем всі свої гаджети, включаючи смартфони, планшети і ноутбуки. Ємність акумулятора iPhone 11 збільшиться до 4 000 мАг, а підтримка швидкої зарядки і раніше буде.

Більш того, новенький смартфон «яблучної» корпорації як і раніше буде мати підтримку бездротової зарядки по Qi, а також захист від води і пилу за стандартом IP68. Апаратною основою iPhone 11 стане восьмиядерний процесор Apple A13, доповнений 4 ГБ оперативної пам’яті. Ще однією особливістю даного телефону стане його дисплей, який зможе оновлюватися з частотою 120 Гц, прямо як в новітніх моделях iPad Pro. При цьому, в залежності від сценарію використання телефону, це значення буде варіюватися автоматично від 30 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація новинки відбудеться вже у вересні цього року, однак до цієї події ще 8 – 9 місяців, за які ситуація може сильно змінитися. Зараз співробітники Apple працюють над iPhone 11, а оскільки часу на це у них ще достатньо, цілком собі очевидно, що майбутня новинка зможе порадувати всіх покупців чимось ще. Хочеться вірити, що виріз у верхній частині стане меншим, а цінник скоротиться хоча б на $ 100 у порівнянні на нинішній iPhone XS Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024

    Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

    Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти…

    18.05.2024

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024

    Роздільна здатність екрану телефону: на що впливає і яке вибрати

    Роздільна здатність екрана — один із головних параметрів, які відповідають за якість зображення. Розкажемо, екрани…

    18.05.2024

    iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

    Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого…

    18.05.2024

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024