Преміальний Samsung Galaxy S10 надходить у продаж: 12 ГБ оперативної пам’яті, корпус з кераміки та інші особливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До офіційної презентації Samsung Galaxy S10 залишився всього один місяць, тому як його анонс відбудеться вже 20 лютого 2019 року в рамках спеціального окремого заходу в Сан-Франциско. Майбутня новинка вийде в декількох версіях, набільш преміальна з яких, яка буде продаватися по всьому світу, отримає корпус з кераміки, а також, крім того, цілих 12 ГБ оперативної пам’яті. Подібне «залізо» дозволить їй без праці тримати в занедбаному стані більше трьох десятків додатків.

Купити Samsung Galaxy S10 в преміальної версії з керамічним корпусом і з 12 ГБ оперативної пам’яті можна буде у версії з модельним номером SM-G975FC. При цьому корпус з кераміки виявиться доступний в чорному і білому кольорах, тобто південнокорейська корпорація має намір застосувати технологію його фарбування, а це вкрай складний і дорогий процес. Апаратною основою такої версії смартфона стане 8-ядерний процесор Exynos 9885 з частотою 2,8 ГГц, а доповнений він виявиться модемом з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с.

Дана модифікація південнокорейського флагмана не отримає підтримку мереж 5G, але зате вона буде продаватися по всьому світу, в тому числі і в Україні. Подібна версія новинки, звичайно, коштуватиме близько 50 000 гривень, адже навіть на лицьовій частині у неї буде подвійна камера, тоді як на тильній знаходиться потрійна. Само собою, що даний апарат зможе похвалитися модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, GLONASS, 4G VoLTE і NFC для роботи з популярними платіжними системами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на Samsung Galaxy S10 виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової прошивки One UI. Швидше за все, компанія-виробник додасть в свій новий флагман якісь ексклюзивні програмне можливості, але вони, як і завжди, майже напевно виявляться марними і нікому непотрібними, а додають їх здебільшого через маркетинговий хід. Корпус з кераміки набагато краще протистоїть появі подряпин, ніж звичайне скло. Подряпати такий матеріал можуть лише деякі об’єкти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.