Новий флагманський смартфон від Sony з’явиться зовсім скоро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony продовжує нав’язувати конкуренцію великим виробникам мобільних пристроїв. Співробітники компанії вже почали розсилку запрошень на офіційну презентацію Xperia XZ4, а значить новий флагманський смартфон від Sony з’явиться зовсім скоро. Як інформує  Xperiablog, потужний гаджет буде представлений 25 лютого в рамках міжнародного заходу MWC 2019, яке пройде на території столиці Каталонії. Відзначається, що виставка стартує о 08:30 за місцевим часом.

З витоків ми знаємо, що флагманський смартфон буде оснащений дисплеєм від LG, розмір якого становить 6,55 дюймів. Примітно, що співвідношення сторін у екрану буде досить незвичайним – 21 до 9. За роботу девайса буде відповідати чіпсет останнього покоління Qualcomm Snapdragon 855. Моделей буде представлено всього дві і варіюватися буде тільки обсяг постійної пам’яті – 64 і 256 гігабайті. У той же час оперативна пам’ять залишиться незмінною – шість гігабайт.

На даний момент невідомо, яку камеру отримає новинка від Sony. Імовірно модулів буде два або три, також розробники передбачили оптичну стабілізацію. Батарея у гаджет досить потужна з об’ємом 3900 мАч, а значить користуватися телефоном без підзарядки можна буде досить довго. Додатково розробники передбачили стандартний роз’єм для навушників. За попередніми даними, вартість пристрою складе 900 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.