Xiaomi анонсувала покращений підекранний сканер відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше в соціальній мережі Weibo новини про Xiaomi і навколо Xiaomi коментує генеральний директор компанії Лей Цзунь (Lei Jun). Публічні виступи президента Xiaomi, Ліна Біна (Lin Bin), трапляються набагато рідше. Але цього разу саме він розповів про роботу над підекранним сканером відбитків пальців нового покоління.

Як виявилося, у користувачів дуже популярна модель Mi 8 Pro, оснащена підекранним дактилоскопом. Тому в компанії протягом півроку працювали над поліпшеним варіантом такого датчика. За словами Ліна Біна, новий сенсор краще попереднього як мінімум з двох причин.

Перша – щоб розблокувати смартфон, досить одного дотику. Тобто підвищена точність розпізнавання. Друга — площа екрана, що реагує на дотики, збільшена і становить тепер 25 мм х 50,2 мм. тобто датчик нового покоління дозволяє не прицілюватися і не прикладати палець тільки до певного місця, що робить розблокування більш природною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лін Бін повідомив, що в новому смартфоні Xiaomi буде присутній саме цей покращений датчик. У свою чергу директор з продуктів Xiaomi Ван Тенг (Wang Teng) зазначив, що датчик трохи дорожче того, який використовується в Mi 8 Pro. Але якщо говорити про флагманської моделі, то невелика надбавка в ціні сенсора навряд чи буде помітна на тлі загальної вартості.

Тепер залишається питання, в якому саме смартфоні дебютує новий дактилоскоп (постачальником, до речі, за чутками є Synaptics). Різні джерела сходяться на думці, що це буде Mi 9. Найближчий анонс топового смартфона Xiaomi намічений на 24 лютого, не виключено, що саме на кінець зими і буде представлений Mi 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.