Oppo представила камеру для смартфонів з 10-кратним оптичним зумом

Пару днів тому ми писали про те, що 16 січня компанія Oppo представить то смартфон з 10-кратним оптичним зумом, то окремо камеру для смартфонів з такою особливістю.

Правильним виявився другий варіант. Для реалізації 10-кратного зуму використовується комбінація з датчика з п’ятикратним зумом і ширококутної камери, інформація з якої дозволяє збільшити кратність до 10. Звичайно, нам ще належить оцінити підсумкові знімки, але в будь-якому випадку Oppo стала першою, хто запропонував подібне рішення.

Також в камері є звичайний основний датчик, який в реалізації зума не бере участі. Oppo говорить про те, що в цілому камера покриває фокусну відстань 15,9-159 мм в 35-міліметровому еквіваленті.

Представлена камера також має оптичну стабілізацію для основного модуля і для модуля з телеоб’єктивом. Oppo пообіцяла, що вже на MWC 2019 вона покаже щось більше, так що можна чекати анонсу флагманського смартфона з такою камерою.

Крім того, компанія анонсувала оптичний сенсор для підекранного сканера відбитків пальців. Він відрізняється збільшеною площею, що повинно позначитися на зручності використання. Якщо точніше, новий сенсор нібито в 15 разів більший за те, що використовується в моделі R17.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.