Смартфон Redmi Note 7 з коробки не має нічного режиму для камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно до продажу надійшов смартфон Redmi Note 7, який отримав привабливий дизайн і гідні характеристики для своєї цінової категорії.

Головною особливістю пристрою є здвоєна камера, головний модуль якої оснащений 48-мегапіксельним датчиком зображення Samsung GM1. Представники Xiaomi сьогодні додали, що найближчим часом камера смартфона стане знімати ще краще в умовах недостатнього освітлення.

Справа в тому, що з коробки в камері Redmi Note 7 немає режиму нічної зйомки, який дебютував в Xiaomi Mi Mix 3, після чого був доданий за допомогою оновлення в Xiaomi Mi 8 і інші смартфони компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з користувачів Weibo залишив на сторінці MIUI коментар з приводу того, що його смартфон Xiaomi Mi Mix 2s став знімати вночі набагато краще після виходу оновлення. Офіційний представник Xiaomi заявив, що у нього в руках вже є Redmi Note 7 з новою прошивкою, поки недоступною рядовим користувачам. Він зазначив, що режим в даний момент тестується, а оновлення для Redmi Note 7 буде випущено найближчим часом.

Суть цього режиму полягає в тому, що камера робить кілька знімків з різною експозицією, в результаті складаючи фінальний знімок з мінімальною кількістю шумів і хорошою деталізацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.